pühapäev, oktoober 28

i think it´s gonna rain today

veidike hala. viimase poole aastaga on elu aina kitsamaks läinud, enam ei suuda kindla summaga poolt kuudki ära elada. ära on jäänud suuremad piduskäimised ja muu ninn-nänn, mida enne sain endale lubada. nüüdseks on pärast maksude maksmist raha niipalju, et nädalakese saab süüa, pärast on kööga, siis elame makaronidest :D
mis hetkest see elu nii kalliks läks? saan aru, et kui raha ei kuluta, siis seda juurde ka ei tule, kuid siiski, kui on kõik ära kulunud ja kuskilt juurde ei näi tulevat, siis pole just väga tore. pole midagi parata, peab tööle minema, kaua ma ikka vanemate kulul elan. lootsin küll, et saan kooli ilma tööl käimata ära teha, et poleks muud muret jne. las ta siis olla, saame hakkama.

tore on vähemalt see, et sõbrad on olemas. ja et meil käib tasuta äripäev :D endal ka naljakas, kui lihtsalt ükspäev on postkasti julmalt surutud paks äp2, ja nii juba vist mingi 1,5 nädalat. mulle sobib, ajalehe tellimiseks nagunii vaba raha pole. tore ka näha, et rivol hästi läheb, äripäev pulss on täitsa asjalik ja huvitav. keep it up!


vaikselt kerkib...

Kommentaare ei ole:

Minevik

Blog.tr.ee