neljapäev, juuni 3

naat mühab

ohh, eksisin siia üle pika aja. see blogi on mulle nagu väike teadetetahvel, kuhu ma salaja aegajalt midagi postitan. et Teie saaksite lugeda, kui on tahtmist, minuga naerda, kui on soovi, ja kaasa mõtelda, kui on aega. täna on siis üks see õhtupoolik.

vaatasin tuttavate vanu blogipostitusi ja muigasin. kirjastiil ja teemad muutuvad, inimene jääb ikka samaks. muutub ainult mõttemaailmalt küpsemaks, sügavaks, kaovad teemad stiilis "no kamoon, mis tal viga on?!".

õues mühab suvi. kui teen ukse lahti, tungib loodus tuppa, alustades tüütu osaga sellest (sääsed-kärbsed-teod talla all-sipelgad) ja lõpetades looduse iluga (päike, tuul, rohi varvaste vahel, sireliõite tugev lõhn, lõputu käo kukkumine ja ööbiku laksutamine). leian, et praegu on kõige õigem aeg puhata, veel enne, kui päevad hakkavad lühemaks muutuma. tahaks seda valgust ja soojust kapseldada, et see püsiks veel veidi, ainult natuke kauem. seetõttu ajangi alati kaela õieli ja pööran näo päikesesse, kui õue satun.

000020_c
TÜ raamatukogu päikeselaiguline esimene korrus enne remonti. kasutasin ära hetke, kui terve korrus oli mööblist tühjaks tassitud ja keskpäeva päike katuseakendest sisse paistis.

kõlaris: uusavastus tänu LeFtOoO´le Sonnymoon ja nende album Golden Age, kus on mitu ülihead rada, kuid läbivaks lemmikuks .. hmm, raske valida. ütleme siis, et üheks parimaks on lugu Run Away. muusika on neil veider, aga hea veider, minu maitsele parajas doosis kiiksu ja lisaks superhea naishääl. selliste häälte vastu on mul nõrkus. nautigem!

Minevik

Blog.tr.ee